6 Idei de amenajare moderna a unei bai mici

6 Idei de amenajare moderna a unei bai mici

"Fa rai din ce ai!" este o zicala de care trebuie sa tinem cont in viata...

Iar in unele cazuri, avem o baie mica si vrem sa ne fie drag sa petrecem timp in ea

Baia nu este o simpla camera, ci un loc unde te duci sa te relaxezi, sa te reculegi dupa o zi incarcata si stresanta sau un loc unde te duci sa pregatesti pentru ziua ce urmeaza.

Mai jos avem 6 poze, cu 6 bai moderne mici, din care te poti inspira dupa care tragem niste concluzii impreuna.

baie moderna lunga cu dus cu paravan

baie mica cu dus walk in alb negru si un perete tip marmura

baie led cu mobilier negru si oglinda led

baie mica patrata eleganta

baie foarte mica cu vasul de toaleta la intrarea in dus

baie mica cu gri

O prima regula de baza este aceea ca intr-o baie mica, in functie si de forma, dusul/cada este in capat, iar totul este asezat pe o parte, peretele opus ramanand liber.

Uite un mic rezumat cu secretele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand amenajezi o baie moderna, dar si mica in acelasi timp:

1. Instaleaza o oglinda LED mare

Atunci cand baia e de mici dimensiuni trebuie sa avem grija de 2 lucruri: 1. iluminare si 2. aparenta ca spatiul e mare

2. O culoare predominanta ar trebui sa fie albul.

Albul face ca lucrurile sa para mai mari si ofera un plus luminozitatii din acea baie, care in schimb o va face sa para mai mare dar cum poate te-ai plictisit de alb, atunci poti folosi alte culori deschise, precum un cream sau turcoaz.

Bineinteles, in ideile de mai sus am inclus si bai de culoare inchisa pentru ca ofera intr-adevar un aer foarte elegant si modern acelei bai dar nu o fac si spatioasa. Alegerea in acest caz va tine de gustul tau si de ceea ce iti doresti sa ai ca si culoare.

Cum am maximizat perceptia marimiii baii tale, e momentul sa avem grija de modernitatea sa, unde avem urmatoarele mici secrete care pot face diferente mari:

3. Foloseste mobilier care ocupa cat mai putin spatiu.

Un stand de chiuveta imens impreuna cu o chiuveta mare nu te va ajuta intr-o baie mica. De aceea e important sa folosim un corp potriviti acelei bai sau chiar sa folosim o chiuveta cu prindere in perete sau daca avem nevoie si exista spatiu, putem folosi corpuri suspendate si eventual putem monta benzi led care sa te faca sa crezi ca acel corp pluteste

4. Obiectele sanitare trebuie sa aibe functii moderne si un design pe masura.

Recomandarea noastra e sa folosesti o baterie de lavoar cu senzor sau cu dus, pentru

5. Dus, nu cada!

Daca baia este mica, o baterie de dus incastrata in perete o va face sa para un pic mai spatioasa. Acest tip, 

Sunt 3 culori pe care ti le recomandam in cazul bateriilor si accesoriilor sanitare: negru, auriu sau alb. Negru ofera un aer sobru, auriul ofera un aspect de calitate si rafinament, iar albul poate oferi un aspect diferit dar este si mai pretentios la intretinere.

6. Benzile led incastrate sunt un must have pentru efecte uimitoare.

Atat in baie dar si in intreaga casa, aceste benzi led ofera. Pentru un plus de efect, poti folosi senzori care sa faca sa se aprinda singure cand intri in baie, sau cand intri in dus sa se aprinda alte benzi led.

Daca ai nevoie de o baterie pentru lavoar, sau un set de dus, uita-te la selectia noastra de produse atent alese! Suntem 24/24 atenti dupa produse noi, moderne si inovatoare pe care sa le folosimt noi si cei care ne urmaresc!

Înapoi la blog